Rökfri med Coachning och KBT!

De flesta rökare har nog önskat och kanske även försökt att bli rökfri med ett misslyckande som resultat. Det beror oftast på att rökaren inte kommit till rätta med den riktiga orsaken, den faktiska anledningen till varför Du röker. Dom flesta sluta-röka metoder går ut på att köpa hjälpmedel i olika varianter till dom fysiska behoven, vi vet att det krävs en beteendeförändring för ett lyckat resultat för att nå ett avslut.

I vår utbildning arbetar vi med mental och fysisk träning, dessa delar hänger ihop. Vad händer i kroppen när du slutar röka, kan du undvika att gå upp i vikt?Hur kan du kickstarta kroppen för att få hjälp av kroppens egna lyckohormoner för att må gott och hålla uppe motivationen.

Det sägs att det tar 66 dagar att skapa en ny vana. Är du beredd?

____________________________________________________________________________

Innehåll:
I vår utbildning hjälper vi dig att hitta just dina styrkor, dina resurser och dina förmågor. Vi tittar på mönster och stressnivåer, hittar vinster och hjälp till motivation.

Arbetar med andningsövningar, mental träning samt för dagboksanteckningar där du upptäcker när röksuget är som störst.

Beroende på om utbildningen sker individuellt eller i grupp kombineras individuella samtal med gruppträffar.

Kursansvarig:
Legitimerad fysioterapeut samt KBT terapeut och internationellt certifierad coach – ICC.

Målgrupp:
Enskilda personer eller arbetsgrupper

Mål:
Tanken är att synliggöra det som kanske inte var helt tydligt när du började utbildningen. Att se glasklart på vilka känslor som styr vilka beteende och vad det finns för alternativ. Nämligen den självklara orsaken till varför du röker. Och hur du byter ut en invand och kär vana.

Därefter kommer lusten att vilja bli rökfri!

Pris:
Enligt offert och baseras på antal deltagare

Utbildningsansvarig:
Charlotte Klang Olsson VD Kuling Rehab och Hälsa. Vid intresse eller frågor om utbildningen, mejla charlotte.klang.osson@kuling.se , alt 0523-17193

Kuling Rehab och Hälsa samarbetar med Sanna Johansson, KBT terapeut och internationellt certifierad coach – ICC