SENASTE NYTT COVID 19:                                                                                                                                              2020-03-25

På Kuling Rehab och Hälsas får vi många frågor om hur vi förhåller oss till Coronaviruset (Covid-19).

Vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och när det krävs sätter vi in nödvändiga åtgärder om läget förändras. Är äldre personer i behov av hjälp och har svårt att komma till oss ser vi över möjligheten för hembesök t.ex. för hjälp med hjälpmedel eller andra åtgärder.

Är du sjuk eller känner dig hängig ber vi dig att stanna hemma tills du känner dig frisk igen. Tvätta händerna ofta och nys i armvecket.

Alla våra anställda som inte känner sig friska stannar hemma.

Vid förändringar gällande öppettider eller andra åtgärder som behöver göras meddelar vi det på vår hemsida och sociala medier.

Vi är måna om våra kunder och patienter, vi vill såklart att du skall känna dig trygg när du besöker vår verksamhet. De åtgärder vi har vidtagit är att minska antal personer som vistas i gymmet samtidigt. Så länge det inte råder restrektioner för mindre grupper kommer vi fortsätta ha våra grupper igång, både i bassäng och gym (begränsat antal platser).Utöver vårt vanliga städ har vi ökat på städfrekvensen av vår utrustning och våra lokaler. Vi är extra noggranna att städa ställen och ytor där vi ofta kommer i kontakt med våra händer. Kuling Rehab och Hälsa tillhandahåller såklart sprit och andra rengöringsmedel så att man kan rengöra efter sig så att det känns bra för nästa kund!

Vi har öppet som vanligt och vi har öppnat upp telefonen så att du som vill rådgöra om du känner sig osäker har möjlighet till det.
Vi följer utvecklingen timme för timme , dag för dag

Länk till Folkhälsomyndighetens hemsida gällande Covid 19 hittar du här!

Folkhälsomyndighetens information gällande idrotts- och träningsanläggningar, klicka här!