SENASTE NYTT COVID 19:                                                                                                                                              
På Kuling Rehab och Hälsas får vi många frågor om hur vi förhåller oss till Coronaviruset (Covid-19).

Viktig information gällande Rehab!
Rehab innefattas inte i de rekommendationer som Västra Götalandsregionen har fått från Folkhälsomyndigheten, det likställs inte med gym och badinrättning. 

Den 10/1 trädde den nya pandemilagen i kraft, den ger oss tydliga krav på hur vi skall förhålla oss. Lagen kräver att att varje person skall disponera en yta på 10 kvm per besökare. Kuling Rehab och Hälsa har säkrat upp i verksamheten. Det kommer finnas max 6 bokningsbara tider i vårt rymliga gym, vilket gör att det finns gott om plats och de nya kraven tillgodoses med marginal.
Alla som tränar har sin egen sprayflaska med rengöringsmedel och egen torkhanduk. Vi har öppnat upp fler ingångar/utgångar vilket gör att man inte behöver springa på varandra. Personal finns alltid tillgänglig för att kontrollera antal samt finnas tillgänglig för råd och stöd vid frågor.

Vi använder alltid visir och munskydd i behandlingarna,vi har plastskydd i receptionen så att du känner dig säker inför ditt besök. 

2020-11-24 har Sverige fått nya restrektioner, det som påverkar vår verksamhet är vi har valt att ställa in all gruppträning inomhus. 

Vi är måna om våra kunder och patienter, vi vill såklart att du skall känna dig trygg när du besöker vår verksamhet. Utöver vårt vanliga städ har vi ökat på städfrekvensen av vår utrustning och våra lokaler. Vi är extra noggranna att städa ställen och ytor där vi ofta kommer i kontakt med våra händer. Kuling Rehab och Hälsa tillhandahåller såklart sprit och andra rengöringsmedel så att man kan rengöra efter sig så att det känns bra för nästa kund!

Vi uppmanar alla som inte har behov av en anhörig att komma ensam. Har du symtom stannar du hemma och vi håller avstånd! 

Vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och när det krävs sätter vi in nödvändiga åtgärder om läget förändras. Är äldre personer i behov av hjälp och har svårt att komma till oss ser vi över möjligheten för hembesök t.ex. för hjälp med hjälpmedel eller andra åtgärder.

Länk till Folkhälsomyndighetens hemsida gällande Covid 19 hittar du här!

Folkhälsomyndighetens information gällande idrotts- och träningsanläggningar, klicka här!