SENASTE NYTT COVID 19:           
På Kuling Rehab och Hälsas får vi många frågor om hur vi förhåller oss till Coronaviruset (Covid-19).

Viktig information gällande Rehab!
Rehab innefattas inte i de rekommendationer som Västra Götalandsregionen har fått från Folkhälsomyndigheten, det likställs inte med gym och badinrättning. 

Vi är måna om våra kunder och patienter, vi vill såklart att du skall känna dig trygg när du besöker vår verksamhet. Utöver vårt vanliga städ har vi ökat på städfrekvensen av vår utrustning och våra lokaler. Vi är extra noggranna att städa ställen och ytor där vi ofta kommer i kontakt med våra händer. Kuling Rehab och Hälsa tillhandahåller såklart sprit och andra rengöringsmedel så att man kan rengöra efter sig så att det känns bra för nästa kund!

Alla som tränar har sin egen sprayflaska med rengöringsmedel och egen torkhanduk. Vi har öppnat upp fler ingångar/utgångar vilket gör att man inte behöver springa på varandra. Personal finns alltid tillgänglig för att kontrollera antal samt finnas tillgänglig för råd och stöd vid frågor.

All personal har munskydd i patientnära arbete. Vi har munskydd om du som patient vill ha det i våra lokaler 

Vi uppmanar alla som inte har behov av en anhörig att komma ensam. Har du symtom stannar du hemma och vi håller avstånd! 

Vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och när det krävs sätter vi in nödvändiga åtgärder om läget förändras. Är äldre personer i behov av hjälp och har svårt att komma till oss ser vi över möjligheten för hembesök t.ex. för hjälp med hjälpmedel eller andra åtgärder.

Länk till Folkhälsomyndighetens hemsida gällande Covid 19 hittar du här!

Folkhälsomyndighetens information gällande idrotts- och träningsanläggningar, klicka här!