Personal – företagshälsa

Fredrik Sandblad

Fredrik Sandblad

Företagsläkare

Efter läkarstudier i Göteborg på 70-talet arbetade Fredrik på sjukhus och
vårdcentraler och blev 1985 specialist i Allmänmedicin. I sitt arbete som
distriktsläkare kom han bland annat att intressera sig för samband mellan
arbete och hälsa. I början av 2000-talet genomgick han därför utbildning
till specialist i Företagshälsovård och har sedan dess arbetat som
företagsläkare.
Fredrik är medicinsk ansvarig på Kulings företagshälsa
Marianne Lindebäck

Marianne Lindebäck

Företagssköterska

Marianne är  företagssköterska och har över 20 års erfarenhet av det. Marianne är en hemvändare till Bohuslän efter att ha tillbringat många år nere i Skåne.

Marianne  har i sin roll kontakt med kundföretag och deras anställda. Arbetet innehåller hälsokontroller inkl provtagning och bedömningar, men även utbildning, handledning och patientinformation. 

Monica Bensköld

Monica Bensköld

Organisationskonsult

Monica har en lång och bred erfarenhet av många olika yrkesområden, de sista åren har framförallt arbetat med personalfrågor inom kommunal verksamhet.
Monika kommer du träffa när ni har utbildningar  i det systematiska arbetsmiljöarbetet och när det behöver göras kartläggning av den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. 

Sanna Johansson

Sanna Johansson

Samtalsterapeut

 Sanna Johansson  är internationellt certifierad coach – ICC, samt kognitiv beteendeterapeut på Cady Training Academy i Göteborg. Hon har även läst Samtal och konflikthantering steg 1 på GSI, Göteborgs socialpsykologiska institut. 

Sanna är konsult hos oss och har sin egen mottagning i Lysekil, Sanna@sannasterapi.se


Sanna har även ett stort intresse av hundar, och just  nu har hon och hennes svarta schäfer Boss många olika uppdrag, b.la för missing people. 

Caroline Karlsson

Caroline Karlsson

Fysioterapeut / Rehabsamordnare

Som fysioterapeut inom Kulings företagshälsa arbetar jag med
hälsoprofilbedömningar, bedömningar och behandling av besvär från rörelse- och stödjeorganen d.v.s. skelett, leder, muskler och ledband samt med utbildning i stresshantering.
Min vision i arbetet som fysioterapeut inom företagshälsa är att stärka och bevara goda vanor och att motivera och stötta till förändring där så behövs.
På fritiden gillar jag att röra mig i naturen till fots eller på cykel, att läsa skönlitteratur och att träna ”mitt” lag i fotboll.
Ingrid Browaldh

Ingrid Browaldh

Fysioterapeut

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Charlotte Klang Olsson

Charlotte Klang Olsson

VD / Verksamhetschef

Charlotte är den personen du först kommer möta i företagshälsan. Hon är den sammanstrålande länken mellan företag och Kulings företagshälsovård. Det som Charlotte tycker är en av de roligaste saker är att få arbeta med flera olika arbetsområden och med flera olika yrkeskompetenser.

Är du intresserad av att veta mer eller vill koppla ditt företag till oss, tveka då inte att kontakta Charlotte!
charlotte.klang.olsson@kuling.se

Leif Larsson

Leif Larsson

Arbetsmiljöingenjör

Leif har en lång erfarenhet inom arbetsmiljö. Han är den personen som framförallt utför riskanalyser av olika arbetsmoment och kartläggning av olika arbetsmiljöer, samt yrkeshygeniska mätningar som t.e.x buller , damm och kemiska hälsorisker. Leif är den person som arbetar med säkerheten på arbetsplatsen. 

När inte Leif är på företagshälsan arbetar han som miljösamordnare. På sin fritid gillar han frilufsliv och han är även en höjdare på matlagning!